Humut kylässä

Humut kylässä on tangokuningas Erkki Räsäsen, harmonikkataiteilija Mika Tarkkosen ja iltamaisäntä Waikko Joen rillumarei-henkinen viihdemäjäys, joka potkaisee tilaisuuden kuin tilaisuuden tunnelman kattoon saakka!

humut_02_pienempi“Humut kylässä” -trio marssii paikalle reppu täynnä tarinoita. Tämä tehokolmikko osaa kuljetella tilannetta tunnelmasta toiseen, vallattomasta naurunremakasta aina yleviin suomalaisuuden tuntoihin asti.

“Humut kylässä” on yllätyksellinen ohjelmapala, jonka aikana voi tapahtua lähes mitä tahansa. Humujen vierailun ytimen muodostaa laulaja, kuplettikeikari Erkki Räsäsen ja hanuristi Mika Tarkkosen esittämät kotimaiset rallit. Mukana on mm. Junnu Vainion, Tapio Rautavaaran, Reino Helismaan Veikko Lavin, Unto Monosen ja Jaakko Tepon kappaleita nykyajan musiikintekijöitä unohtamatta.

Rallien lomassa sivistynyt reissumies, kaikkien alojen asiantuntija Waikko Joe kertoo lähes uskomattomia tarinoita kävelevänä katastrofina tunnetun kaverinsa Rissasen toilailuista. Rissanen on mies, joka on mm. tuulastanut järjenvalon avulla, pysäyttänyt japanilaisten turistibussin koskenlaskunsa tiimellyksessä tahi menettänyt lenkkarinsa valtiolle juoksemalla tutkaan. Humujen sukkela keskinäinen sanailu ja rupattelu yleisön kanssa kuuluvat myös asiaan.

“Humut kylässä” on iltamahenkinen rupeama, joka on täynnä hulvatonta kekseliäisyyttä. Välillä ympäri maailmaa esiintynyt harmonikkataiteilija Tarkkonen hämmästyttää virtuoosimaisella soitollaan. Välillä taas ohjelmassa voi nähdä ja kuulla  Waikko Joen hämmästyttävän tarkkaa Suomi-tietämystä, yllättäviä kalastusniksejä tai esiintyjät voivat panna pystyyn vaikka reippaan yhteislaulutuokion.

Humut kylässä soveltuu monenlaisiin tilaisuuksiin ja tilanteisiin. Se sopii yhtälailla torilavalle kuin teatterisaliinkin. “Humut kylässä” voi toimia itsenäisenä esityskokonaisuutena tai jonkin muun tilaisuuden oheisohjelmana. Esiintymisen sisältöä ja kestoa voidaan muokata kaikin tavoin tarpeen mukaan. Yleensä esiintymisen kesto vaihtelee kolmen vartin ja puolentoista tunnin välillä. Tarvittaessa voidaan pitää myös väliaika tai esiintyä kahdessa eri setissä.

humut_01_pienempi

Tilattavissa ovat myös kahden esiintyjän versiot tai Waikko Joen sooloesiityminen.