Outokummun Teatteri: Onnenvuosi –vauvateatteriesitys

Vauvateatteriesitys Onnenvuosi on vauvantahtinen aistielämysmatka heille, jotka kokevat maailman ihmeet ensimmäistä kertaa. Virikkeellisessä esityksessä tutustutaan eri vuoden aikoihin musiikin, värien, runojen ja muotojen kautta. Esitys pohjaa Esko-Pekka Tiitisen lämminhenkiseen lastenkirjaan Opri-kissan onnenvuosi ja sen toteuttavat teatteri-ilmaisun ohjaajat Sanna Kärkkäinen sekä Liina-Maija Paavilainen.

Onnenvuosi

 

Esityksessä on kyse moniaististen taidekokemusten välittämisestä 4 – 12 kk ikäisille vauvoille ja heidän vanhemmilleen. Pääpaino on esiintyjän sekä pienen katsojan välisessä vuorovaikutuksessa. Rytmiltään rauhallisessa vauvateatteriesityksessä esiintyjät pyrkivät tavanomaisen roolisuorituksen sijaan tuottamaan vauvoille luonnollisia aisti- ja taidekokemuksia puheen, laulun, kosketuksen, musiikin, värien, esineiden ja kuvien avulla. Lämpimät aisti- ja taidevirikkeet tukevat vauvan varhaisten vuorovaikutustaitojen kehittymistä. Vauvat osallistuvat esitykseen vanhempiensa kanssa, joten yhteinen taidekokemus tukee myös vauvan ja vanhemman vuorovaikutussuhdetta.

 

Vauvateat_Onnenv1_lastenkulttuuri

 

Kohdeyleisö: 4-12 kuukauden ikäiset vauvat + huoltajat
Kesto: 20 min esitys + 20 min vauvojen leikkihetki rekvisiitan kanssa
Hinta: 400 € + matkakulut (lähtöpaikka Joensuu). TARJOUS: Tilatkaa 2, toinen -50% – klikkaa tästä lisätietoa
Tila- ja tekniikkavaatimukset: Lavan minimikoko 4 x 4 metriä x 2,5 m (kork), sähkö, yleisvalo. Enimmäisyleisömäärä 15 vauvaa + 15 vanhempaa, rauhallinen tila.
Saatavilla: kysy saatavuus
Internetissä: www.outokummunteatteri.fi