Karoliina Turkka: Klovni OHO ”Hupsista!”-klovniesitys tai kiusaamisenvastainen interaktiivinen esitys

A) ”Hupsista!”

-esitys kertoo kiertävän sirkustaiteilijan OHO:n elämästä esiintyjäpartnerinsa Hubert-pellenuken kanssa. OHO saapuu näyttämölle kahden matkalaukun kanssa – niistä pienemmässä asuu Hubert, isommassa OHO itse. OHO:lla on repussaan sirkuseläinten seurue: ujo vieterieläin ”Terri”, steppaava sammakko ja ilkeilevä Dikkadakka-niminen kirppu – se on pilata kaikki OHO:n temput ja vie lopulta yöunetkin. Esityksessään OHO steppaa, seisoo käsillään ja temppuilee vertikaaliköydellä.

Klovni OHO

B) Klovni OHO kiusaamista vastaan!

Klovni OHO on valmistanut myös interaktiivisen esityksen, jonka avulla taistellaan koulukiusaamista vastaan.  Esitys aktivoi lapsia ja nuoria mukaan kertomaan ja juttelemaan koulukiusaamisesta. Esityksen tiimoilta parannetaan luokan yhteishenkeä, liikutaan ja tehdään tärkeitä lupauksia …sekä tietysti vähän taikoja. Maksimiryhmäkoko on 25 oppilasta.

Kohdeyleisö: 1.-6.-luokkalaiset (7-12-vuotiaat)
Kesto: A) 40 min B) 4 x 45 min (4 koululuokkaa)
Hinta: A) ja B) 570 €, sisältää matkakulut P-K, P-S ja E-S alueella! TARJOUS: Tilatkaa 2, toinen -50% – klikkaa tästä lisätietoa
Tila- ja tekniikkavaatimukset: A) lava-alaa n. 4 x 4 m, ilmakiinnityspiste esim. liikuntasalin köysiripustus B) sopii koulun juhlasaliin tai luokkatilaan.
Saatavilla: kyllä

Klovni OHO2

MYÖS

Sirkustaiteilijat Karoliina Turkka ja Miika Nuutinen tekevät myös yhteisesityksiä. Saatavilla on esim. koko päivän sirkustapahtuma lapsille, johon sisältyy mm. sirkusteemainen ulkoilutunti, tulijongleerausta ja tulenpuhallusta, leikittämistä, parkour-rata sekä sirkusesitys. Kysy lisää.