Salainen Teatteri: nukketeatteriesitykset Prinsessa Ruusu linnassa ja Soittoniekat

A) Prinsessa Ruusu linnassa

Salaisen Teatterin nukkenäytelmä Prinsessa Ruusu linnassa kertoo Grimmin sadusta tutun tarinan sadan vuoden uneen nukahtavasta valtakunnasta. Syntymäpäiville kutsumatta jäänyt haltiatar tekee pahojaan taikomalla. Onneksi muut haltiattaret sekä uljas ja tällä kertaa myös hyvin rauhantahtoinen prinssi pelastavat prinsessan ja valtakunnan.

Prinsessa ruusu

Näytelmässä Marja-Liisa Lintunen esittää yksin huikean määrän rooleja. Käsinukkeina esiintyvät niin kuningas kuin kuningatarkin, narri, italialainen kokki ja hänen Savon murretta viäntävä poikansa, haltiattaret, sammakko, prinssi ja tietenkin itse Prinsessa Ruusu.

 

B) Soittoniekat

Soittoniekat on pöytäteatteritekniikalla toteutettu nukketeatteriesitys. Esitys pohjautuu Grimmin satuun Bremenin soittoniekat.

Soittoniekat

 

Tarinassa seikkailevat vanha aasi, jalkapuoli koira, orpo kissanpentu ja kukko, jota uhkaa keittopata. Heidät kaikki on todettu tarpeettomiksi, mutta he löytävät toisensa ja päättävät ryhtyä soittoniekoiksi. Näin he haluavat saada sisältöä ja arvostusta elämäänsä. Vaan mitäs sitten tapahtuukaan?

Soittoniekkojen käsikirjoituksen on kirjoittanut ja näytelmän esittää teatteriohjaaja Marja-Liisa Lintunen. Esityksen on ohjannut ohjaaja/näytelmäkirjailija Juhani Joensuu.

 

Kohdeyleisö: A) ja B) päiväkoti – 2.-luokkalaiset (3-8-vuotiaat)
Kesto: A) ja B) 30 min
Hinta: A) ja B) 575 €, sisältää matkakulut P-S, E-S ja P-K alueella! TARJOUS: Tilatkaa 2, toinen -50% – klikkaa tästä lisätietoa
Tila- ja tekniikkavaatimukset: Näyttämötilaa n. 5 x 4 metriä, sähkö
Saatavilla: kysy saatavuus
Internetissä: www.facebook.com/pages/Salainen-Teatteri-Ay/128608250493048